Fakulteti i Ekonomisë
Universiteti i Tiranës
Fakulteti i Ekonomisë
Universiteti i Tiranës

Kalendari i Aktiviteteve

No events

Studentët

Studentët

Key Force Studentore

Rrjeti i Studentëve Ekselentë

AIESEC

Erasmus+

Për të dytin vit radhazi, studentët e nivelit Bachelor dega Financë, Administrim Biznes dhe Informatikë Ekonomike, kanë patur mundësinë dhe kanë zgjedhur për të zhvilluar të gjithë mësimin në gjuhën angleze. 
Në këtë semestër të dytë të vitit akademik 2020-2021, studentë të huaj të vendeve të ndryshme si Gjermani, Francë, Portugali dhe Bullgari kanë zgjedhur Fakultetin e Ekonomisë UT për të kryer programet e tyre te studimeve (dhe internshipeve), në kuadër të programit Erasmus+

Konferenca dhe Botime

1 konf botime

baner per web final 17 11 22

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.