Drejtuesit e Departamenteve sigurojnë udhëheqje akademike dhe organizimin e mësimdhënies. Ata janë në kontakt të vazhdueshëm me strukturat më të larta drejtuese të Fakultetit si Dekani dhe Zv. Dekanët, së bashku me të cilët kujdesen për një gamë të gjerë të çështjeve akademike dhe çështjeve të tjera rreth Fakultetit.

Prof. Dr. Tonin Kola, Departamenti i Ekonomiksit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prof. Dr. Ingrid Shuli, Departamenti i Kontabilitetit
[email protected]

Prof. Dr. Nevila Baci, Departamenti i Statistikës dhe Informatikës së Zbatuar
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prof. Dr. Dorina Kripa, Departamenti i Financës
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Prof. Assoc. Dr. Etleva Leskaj, Departamenti i Menaxhimit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Prof. Assoc. Dr. Mirdaim Axhami, Departamenti i Marketing-Turizmit
Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.