Adresa: Godina A Kati III

Orari: E Hënë – E Premte 08:00 – 16:30

Kontakti: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Shërbimet e ofruara:

  • Huazim i librave/teksteve. Studentët mund të regjistrohen duke paraqitur një vërtetim studenti, fotokopje të kartës së identitetit dhe një foto;
  • Sallë studimi;
  • Hapësirë për kryerjen e detyrave apo projekteve në grup.

    Katalogu Online OPAC Biblioteka FEUT

         UNPAYWALL – artikuj shkencorë me qasje të hapur

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.