THIRRJE PËR ORGANIZIMIN E SHKOLLËS VERORE PËR STUDENTËT NGA ASECU NË UNIVERSITETIN E VLORËS “ISMAIL QEMALI”

Thirrje për organizimin e shkollës verore për studentët nga ASECU, në Universitetin e Vlorës “Ismail Qemali”, në data 1 deri në 7 Shtator 2024 me temë “Economics Dynamics in a Globalized World”

 Klikoni për më tepër:

Ladi Hoxha, përfaqësoi me shumë sukses Shqipërinë në paradën e Maratonës së New York-ut

"Krenarë të ndajmë me ju një moment të vecantë! Pedagogu i departamentit të Marketing - Turizëm , Ladi Hoxha, përfaqësoi me shumë sukses Shqipërinë në paradën e Maratonës së New York-ut, një nga ngjarjet më të mëdha sportive në botë. 🇦🇱🗽🏃

Në këtë organizim të rëndësishëm, ai mbajti me krenari flamurin e Shqipërisë duke përfaqësuar me dinjitet e pasion Fakultetin e Ekonomisë dhe Universitetin e Tiranes. Msc. Lavdërim Hoxha (Ladi), garoi si atleti i vetëm që përfaqësoi Flamurin tonë Kombëtar në Maratonën e New York City "tcs" në datën 05 Nëntor 2023.

Dekani i Fakultetit të Ekonomisë, Prof. Dr. Dhori KULE, në emër të studentëve dhe stafit, e falenderon Pedagogun Ladi Hoxha për rezultatin e tij prej kampioni dhe i uron shumë suksese në maratonat e radhës.

Klikoni për më tepër

Shpërndarja e Sallave për Studentët e Vitit I, datë 02.10.2023, ora 09:00

Të dashur studentë të vitit të parë,

Këtu do të gjeni shpërndarjen e sallave sipas degëve dhe grupeve përkatëse për ditën e Hënë datë 02.10.2023, ora 09:00.

Suksese!

Klikoni për më tepër:

Shpërndarja e Sallave për Studentët e Vitit I, datë 02.10.2023

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.