Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete për studentët dhe personelin me kohë të plotë, për vitin akademik 2024-2025.
https://mind23.up.pt/

Afati për aplikim: 15 Prill 2024 ora 23:59 (CET).
I gjithë procesi i aplikimit kryhet online.
Për të aplikuar klikoni në këtë link:
https://mind23.up.pt/apply

Për më shumë informacion mbi bursat mund të na kontaktoni në Sektorin për Marrëdhëniet me Jashtë në adresën: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..
Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikim!

Klikoni për më tepër 

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.