WhatsApp_Image_2023-03-18_at_2.24.42_PM.jpeg

Raiffeisen Bank zhvilloi ditën e Premte, datë 17.03.2023, takimin informuesme studentët e Fakultetit të Ekonomisë. Përfaqësuesit e Raiffeisen Bank shprehën mundësitë për punësim dhe zhvillim profesional pranë bankës së tyre. Gjithashtu ata ndanë me studentët informacion mbi aftësitë më të kërkuara për role të ndryshme, punët e së ardhmes dhe këshilla mbi zhvillimin e profesionit të tyre.

Raiffeisen Bank mirëpret studentët e Fakultetit të Ekonomisë për të zhvilluar karrierën e tyre dhe për t’u bërë pjesë e ekipit të tyre.

Foto gjatë aktivitetit

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.