OTP Bank ofron mundësi punësimi për studentët e FEUT në pozicionin:  

  • Arkëtar/e, Tiranë  

Procedura e aplikimit:  

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj dhe letër motivimi në adresën e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Afati për aplikim: 27 Janar 2023 

Klikoni për më tepër:
Mundësi punësimi për studentët e FEUT pranë OTP Bank

Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.