Thirrja për aplikim në Doktoratë

Rregullorja e DRSHK- me Vendim Nr.10, dt. 21.7.2021

Kontakte për të aplikuar dhe pyetje të shpeshta

Tarifë aplikimi në programin e Doktoratës

Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.