Në kuadër të Programit Erasmus + është hapur thirrja për aplikime për bursa për mobilitete studentët e Universitetit të Tiranës për semestrin e dytë të vitit akademik 2022-2023 në Universitetin Linnaeus, Suedi.

https://lnu.se/en/
Llojet e mobilitetit përfshijnë:
- Shkëmbimin e studentëve për studime;
Nivelet e mobilitetit për studentët:
- Bachelor;
- Master;
Kohëzgjatja e bursave:
- Bachelor (1 semestër);
- Master (1 semestër);
Fushat e studimit:
-Informatikë Ekonomike;
Për t’u njohur me katalogun e lëndëve klikoni në adresën:
https://lnu.se/en/education/exchange-studies/courses-and-programmes-for-exchangestudents/?semester=Spring+2023&faculty=Faculty+of+Technology

Bursat përfshijnë:
- Kompensimin mujor (900 EUR në muaj për studentët);
- Kostot e udhëtimit (në varësi të distancës midis universitetit pritës dhe atij të origjinës)

Për të përcaktuar distancën ju lutem referohuni link-ut:
http://ec.europa.eu/programmes/erasmus-plus/tools/distance_en.htm

Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët e nivelit Bachelor:
- CV;
- Kopje e Pasaportës;
- Vërtetim studenti (në gjuhën shqipe dhe të përkthyer në mënyrë zyrtare në gjuhën angleze);
- Listë notash (në gjuhën shqipe dhe të përkthyer në mënyrë zyrtare në gjuhën angleze);
- Certifikatë e gjuhës së huaj;
- Learning Agreement (30 ECTS);

Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement, sipas versionit të UT, klikoni në adresën:
https://unitir.edu.al/wpcontent/uploads/2020/09/Learning_agreement_for_studies_Erasmus_outgoing-2-1.docx

Dokumentat e nevojshme për aplikim për studentët e nivelit Master:
- CV;
- Kopje e Pasaportës;
-Vërtetim studenti (në gjuhën shqipe dhe të përkthyer në mënyrë zyrtare në gjuhën angleze);

- Diplomë bachelor;
- Listë notash bachelor (në gjuhën shqipe dhe
- Listë notash master (në gjuhën shqipe dhe të
- Certifikatë e gjuhës së huaj;
- Learning Agreement (30 ECTS);

Për të shkarkuar formatin e Learning Agreement, sipas versionit të UT, klikoni në adresën:

https://unitir.edu.al/wpcontent/uploads/2020/09/Learning_agreement_for_studies_Erasmus_outgoing-2-1.docx

 

Afati për aplikim: 10 Tetor 2022

Dokumentet duhen dorëzuar dorazi në Rektoratin e Universitetit të Tiranës, Sektori i Marrëdhënieve
me Jashtë si dhe duhet të dërgohen të skanuara në e-mailin Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo..

Universiteti i Tiranës ju uron suksese në aplikimin tuaj!

Klikoni për më tepër:

Hapet thirrja për bursa për studentët e Universitetit të Tiranës në Universitetin Linnaeus,

 

 

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.