Untitled.jpg

Lean Startup - Programi për Sipërmarrësit e Rinj do të ofrojë një përvojë mësimore duke përdorur fuqinë e sipërmarrjes për të përshpejtuar potencialin tuaj dhe për të krijuar mundësi të reja.

Aktviteti mbeshtetet nga Qendra e Invocionit dhe Sipermarrjes ne Marketing Turizem, FEUT.

Aplikoni tani për të qenë pjesë e grupit pjesëmarrës:

http://unique-je.org/2022/09/08/start-it-up/

Trajnimi është i bazuar në metodologjinë e përdorur nga Babson College, USA.

 

Klikoni për më tepër:
 
Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.