form_app_pergjithshme.png

Studentët e vitit të fundit të studimeve mund të zgjedhin deri në dy provime për t'i dhënë në datat 27 - 28 Qershor.

Ju lutemi, plotësoni me kujdes fushat e kërkuara! Regjistrimi kryhet vetëm një herë.

Afati për regjistrimin në provime është deri ditën e Enjte, datë 23 Qershor 2022, ora 16:00.

Oraret dhe sallat do të publikohen brenda ditës së Premte.

Klikoni për më tepër:

Regjistrim për Datat e Provimeve Qershor 2022, për studentët e vitit të fundit të studimeve, të ciklit Bachelor

Regjistrim për Datat e Provimeve Qershor 2022, për studentët e vitit të dytë të ciklit Master

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.