internship_1.jpg

Lufthansa Industry Solutions ofron mundësi Internship-i për studentët e FEUT për SAP Industry.  

Është një program 2 mujor ku mund të mësoni aftësitë bazë të programimit të ABAP, të konsultoheni me ekspertë të jashtëm gjermanë, si dhe mund të punësoheni pas përfundimit të suksesshëmn të internship-it.  

Procedura e aplikimit:  

Ju lutemi, për të aplikuar dërgoni CV-në tuaj në adresën  e e-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.  

Klikoni për më tepër: 
 
 
Copyright © 2023 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.