AADF.jpg
 
AADF do të organizojë takimin për prezantimin e portofolit të Albanian - American Development Foundation (AADF) në fushën e edukimit.

🗓 Të mërkurën, 26 Janar 2022, ora 13:30, Salla B203, Kinoteatër

 Projektet dhe thirrjet që do të prezantohen janë:

💻 Konkursi i Punëve Kërkimore në kuadër të projektit CleanScore,

📝 Programi i Bursave Master në SHBA,

🗃 Programi i Praktikave Profesionale në SHBA,

🏅 Programi LEAD Albania,

👩‍🏫 Projekti READ (Research Expertise from Academic Diaspora).

Ftohen të marrin pjesë profesorë dhe studentë të FEUT.

Klikoni për më tepër:

Prezantim i portofolit të Fondacionit Shqiptaro - Amerikan për Zhvillim në fushën e edukimit 

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.