vodafone.JPG

Vodafone do të organizojë Open Hour me studentët e Informatikës Ekonomike (Bachelor dhe Master) të Fakultetit të Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.

🗓 Të hënën, 24 Janar 2022, ora 12:30 - 14:00 , Salla B203.

💻 Tematika është njohja me mundësitë dhe oportunitetet që Vodafone ofron për studentët e BI, si dhe me teknologjitë e reja dhe përfshirjen e skuadrave tona për ti bërë të mundura ato.

Ju mirëpresim për të qënë pjesë e Open Hour - Vodafone! 

Copyright © 2022 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.