Departamenti: Marketing
Grada/Titulli: Dr.
Funksioni: Personel Akademik
Kontakt: [email protected]
Biografia: ka përfunduar studimet në : Fakultetin e Shkencave-Politike (profili Politik-Ekonomike), në Universitetin e Xhenovës Itali, Master “Ekspert në Tregti Nderkombetar” pranë Fakultetit Ekonomik në Universitetin e Xhenovës, si dhe MBA “Marketing-Concentration” pranë INSEEC (MBA-Institute Business School) Paris-Francë. Ka punuar si përfaqësues tregtar për kompani shqiptare dhe të huaja në disa shtete si Austri, Bosnjë-Hercegovinë, Francë, Gjermani, Itali, Kosovë, Kinë,Shqipëri dhe Zvicër.
Fusha e kërkimit: Marketing, Marketing Nderkombetar dhe Biznes Nderkombetar
Lëndët: Bazat e Marketingut, Biznes Ndërkombëtar, Menaxhim Marketingu
Copyright © 2024 Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës. Të gjitha të drejtat e rezervuara.