slide1 slide5 slide7 slide6 slide2
preload image preload image

Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

Laboratore moderne

Holli i Fakultetit te Ekonomise

Laboratore moderne

Njoftimet e fundit

Default Image
24 May, 2015 3735

Pezullohet mësimi në FEUT në datat 25-26 Maj 2015

Të nderuar studentë, ju njoftojmë se do të pezullohet mësimi në FEUT në datat… Lexo më shumë...
Default Image
19 May, 2015 2038

Njoftim për studentët e sistemit katërvjecar me kohë të plotë dhe me kohë të pjesëshme

Lajmërohen studentët e sistemit katërvjecar me kohë të plotë dhe me kohë të… Lexo më shumë...
Default Image
19 May, 2015 2857

Njoftim për regjistrimin në provimet e sezonit Qershor-Korrik 2015, për studentët e sistemit me kohë të plotë dhe me kohë të pjesëshme

Lajmërohen studentët e sistemit me kohë të plotë dhe me kohë të pjesëshme se… Lexo më shumë...
Default Image
19 May, 2015 2370

Datat e provimeve, Sistemi Bachelor, Kohë e pjesshme, Semestri II-të, Qershor - Korrik, Viti akademik 2014-2015 *Azhornuar

Datat e provimeve, Sistemi Bachelor, Kohë e pjesshme, Semestri II-të, Qershor -… Lexo më shumë...
Default Image
19 May, 2015 3551

Datat e provimeve, Sistemi Bachelor, Kohë e plotë, Semestri II-të, Qershor - Korrik, Viti akademik 2014-2015 *Azhornuar

Datat e provimeve, Sistemi Bachelor, Kohë e plotë, Semestri II-të, Qershor -… Lexo më shumë...
Default Image
18 May, 2015 1634

Datat e provimeve, Master Shkencor dhe Profesional, Kohë e plotë, Viti i I-rë, Semestri i II-të, Viti Akademik 2014-2015

Datat e provimeve, Master Shkencor dhe Profesional, Kohë e plotë, Viti i I-rë,… Lexo më shumë...
Default Image
15 May, 2015 516

Konkursi ndërkombëtar për teknologjinë dhe inovacionin, GIST Tech Competition 2015

Të dashur Studentë, Mikel Çuni dhe Grigor Basha jane dy kolegët tuaj që… Lexo më shumë...
10 May, 2015 497

Datë 30 Maj 2015, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës angleze TOEIC L&R

Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 30 Maj 2015,… Lexo më shumë...
25 Apr, 2015 644

Datë 09 Maj 2015, zhvillohet testi ndërkombëtar i gjuhës angleze TOEIC L&R

Universiteti Tiranes, njofton te gjithe studentet qe ne daten 09 Maj 2015,… Lexo më shumë...

Evente

Default Image
09 May, 2015 238

Leksion i hapur: Për ndarjen administrativo-territoriale të njësive të qeverisjes vendore në Republikën e Shqipërisë nga Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledar Çuçi

Ne kuadrin e Forumi Ekonomik te Leksioneve te Hapura, Ministri i Shtetit për Çështjet Vendore, Bledar Çuçi, në bashkëpunim me Fakultetin e Ekonomise ne daten… Lexo më shumë...
Default Image
15 Apr, 2015 502

Ceremonia e dhënies së titullit: “Doctor Honoris Causa”, Z. Jacques Attali, Këshilltar Shteti, Profesor i Ekonomisë (Francë)

Ditën e Premte, 17.04.2015, ora 15:00, organizohet ceremonia e dhënies së titullit: “Doctor Honoris Causa”, Z. Jacques Attali, Këshilltar Shteti, Profesor i… Lexo më shumë...
25 Mar, 2015 3725

10 Prill 2015, Ceremonia e Diplomimit

Njoftohen të gjithë studentët e Diplomuar të Ciklit të parë dhe të dytë të Studimeve me Kohë të plotë dhe të pjesshme që Ceremonia e Diplomimit do të… Lexo më shumë...

Prezantimi i Fakultetit

Bashkëpunime

Bioblioteka digitale

EconBiz

Doktoratura

Lista e dizertacioneve

Na gjeni në Facebook

Statistika

3.png6.png7.png5.png3.png
Sot232
Dje681
Këtë javë4265
Këtë muaj21021
Total36753

Për momentin janë:

11
Online

Kontakt

Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës

AdresaRr.Arben Broci, Tiranë, Shqipëri

Mail: [email protected] 

Web: www.feut.edu.al

 

Arkiva

 

Të gjitha të drejtat e rezervuara. Fakulteti i Ekonomisë, Universiteti i Tiranës.